Angels'Share Whisky & Gin store

Over ons

Over ons

Zwaar anglofiel zijnde, begon mijn verkenning van Groot-Brittanniƫ op zeer jonge leeftijd met een verblijf van een drietal weken in London bij een gastgezin. Sindsdien heeft het eiland mij nooit meer losgelaten.

Na jaren Kent en het zuiden van Engeland verkend te hebben, met de nodige gin tonics, begon de lokroep naar het ruwe noorden. Over Lake District naar het betoverende Schotland toe.

Een verkenning niet zonder gevaren want wie Schotland zegt, zegt whisky. Na natuur en rust werd het hoogtijd voor een eerste bezoekje aan een distilleerderij.

Glenturret in de Highlands was de eerste in rij en Ā heeft mij besmet met het whiskyvirus. Een gans nieuwe wereld ging open, een wereld van delicate geuren en smaken, een wereld vol variatie. Het eerste bezoekje van vele.


In den beginne primeerde de rust en de natuur als doel van onze bezoekjes aan Schotland, maar algauw werd dit aan de kant geschoven en werd de reisroute uitgestippeld van distilleerderij naar distilleerderij.

Zelfs buiten Schotland wordt er gespeurd naar stokers van de gouden drank en als een bezoekje kan dan nemen we het steevast mee.

Na jarenlang ontdekken en speuren, was het tijd om de spreekwoordelijke hobby om te zetten in werk. Als je het al zo kunt noemen. Zo rees het plan om een winkeltje te beginnen en werd bij het zien van een leegstaand pand in de Mechelsestraat te Leuven het plan omgezet in de praktijk.

Ik heet jullie allemaal van harte welkom in Angels’ Share en wie weet krijgt het whisky- of ginvirus u ook te pakken of heb je het gewoon al.
Tot dan,

Delly


info@angelsshare.beDelly Vrebos | Whisky & Gin store Delly Vrebos | Whisky & Gin store Delly Vrebos | Whisky & Gin store